Rajzpályázat a Család éve alkalmából

A Hajdúdorogi Görögkatolikus Egyházmegye képzőművészeti pályázatot hirdetett a Család éve alkalmából, melynek eredményhirdetése december 10-én volt a Szent Bazil Oktatási Központban, Hajdúdorogon. A kiállítást megnyitotta, és a díjakat átadta Kocsis Fülöp megyéspüspök.

A beérkezett alkotásokból a szervezők kiállítást rendeztek a gimnázium aulájában, ahol mindenki megtekinthette, az óvodások, általános iskolások, középiskolások pályaműveit. Igazán nem volt könnyű dolga a zsűrinek, hiszen remek pályázatokat készítettek a gyermekek, melyek különféle technikákkal alkották, például: tempera, gipsz, dombormű és még sorolhatnám tovább.

Örömünkre szolgált, hogy mi, a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola Huszár telepi telephelye is pályázhattunk és alkotásainkért ajándékcsomagban részesülhettünk.

A pályaműveket egy szakmai zsűri bírálta el, a legjobb alkotók és felkészítő tanáraik díjazásban részesültek.

A kiállítás műveit nézegetve megállapíthatom, hogy nagyon sok tehetséges gyermek és fiatal van körülöttünk, akik tanáraik és lelki atyáik segítségével megfelelően felkészülnek a keresztény életre.

Szilágyiné Tünde, ped.asszisztens
Nyíregyháza, Huszár-telep

Címkék: 
2011. december 10 (szombat)