Felvételi felhívás ! - Görögkatolikus Roma Szakkollégium indul Debrecenben

A görögkatolikus egyház a miskolci roma szakkollégium után Debrecenben is szakkollégiumot indít a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat tagjaként a 2015/2016-os tanévtől.

A Szent Miklós Görögkatolikus Roma Szakkollégium felvételt hirdet a 2015/2016-os tanévére a debreceni felsőoktatási intézmények bármely szakán tanuló roma és nem roma származású hallgatók számára.
Amennyiben felelős értelmiségiként tenni szeretnél a cigányság felemelkedéséért és a cigány- magyar együttélésért, fontosnak tartod a társadalmi problémák megoldását, nyitott vagy egy keresztény szellemiségű közösségre akkor nálunk a helyed!
Jelentkezni lehet 2015.augusztus 15-ig elektronikusan a szentmiklosromaszakkoli@gmail.com e-mail címen vagy postai úton a Hajdúdorogi Egyházmegye 4025 Debrecen Pf. 113. címen.
Érdeklődni a megadott email címen vagy a 30/921-9290 számon Juhász Éva szakkollégium vezetőnél lehet.

A borítékra kérjük ráírni: „jelentkezés a Roma Szakkollégiumba”

A pályázati dokumentáció a következőket tartalmazza:
• a kitöltött jelentkezési lapot
• igazolvány formátumú fényképet
• érettségi bizonyítvány másolatát és a felsőoktatási intézmény által küldött felvételi értesítő másolatát (amennyiben felsőoktatási tanulmányait 2015 szeptemberében kezdi meg) a felvételi értesítőt legkésőbb a szóbeli vizsgára hozzák magukkal
• előző két lezárt félév tanulmányi eredményéről szóló igazolást (NEPTUN rendszerből kinyomtatott leckekönyv)
• lelkészi / tanári ajánlás előnyt jelent
A pályázati dokumentáció beérkezését követően a jelentkezőket írásban értesítjük a felvételi eljárás második szakaszáról, a szóbeli elbeszélgetésről, melynek várható időpontja 2015. 08.24-25.
Jelentkezési lap letölthető és további információ: www.ciganypasztoracio.hu

A jelentkezéseket folyamatosan várjuk!